Disney отложи за август премиерата на игралния филм , вдъхновен от

...
Disney отложи за август премиерата на игралния филм , вдъхновен от
Коментари Харесай

Ясно е кога ще бъде дългоочакваната премиера на Мулан!

Disney отложи за август премиерата на игралния филм " ", въодушевен от едноименната анимация. Първоначално лентата трябваше да излезе по кината през март, само че поради пандемията премиерата бе отсрочена за 24 юли. Повторното отсрочване е за 21 август.

" Пандемията наложи смяна в проектите ни за премиерата на " " и ще продължим да сме гъвкави, в случай че изискванията го изискват. Но вярата ни в силата на този филм и посланието му за вяра и непримиримост остават непроменени “, оповестиха в взаимно изказване шефовете на Disney Алън Хорн и Алън Бергман. „ Режисьорът Ники Каро, актьорският състав и целият екип сътвориха хубав, героичен и покъртителен филм, който е изцяло кинематографично преживяване. Той принадлежи единствено на едно място – на международната сцена и на огромния екран, където феновете по целия свят да му се радват дружно “, пишат още те. 

През последните няколко години Disney прави поредност от игрални акомодации на обичани детски анимации. Сред тях са „ Красавицата и звяра “, „ Аладин “ и „ “. Следваща в листата е обичаната история за Мулан, която дебютира като анимационен филм през 1998 година Продукцията бързо се трансформира в шлагер и включва някои от най-запомнящите се музикални осъществявания. Въпреки това режисьорът на игралния филм разгласи, че лентата няма да е мюзикъл. Актьорският състав включва Лиу Ифей (Мулан), Джет Ли (императора), Дони Йен (командира на Мулан) и други

Историята е въодушевена от китайския фолклор, съгласно който младата госпожица от Северен Китай на име Хуа Мулан взема решение да отбрани фамилията и народа си от завоевателите на. Тя заблуждава всички, че е мъж и отива  в армията на мястото на татко си, който е остарял и болен, само че законът го принуждава да се включи във войната. Все отново Мулан се бие наедно с мъжете и никой не разкрива тайната й в продължение на 12 години. Когато най-сетне се връща вкъщи и се преоблича като жена, някои от хората, с които е воювала един до друг, не съумяват да я разпознаят. Анимацията на Disney превръща Мулан в най-известната жена войник от Китай и е въодушевяващ образец за най-малките фенове. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР